free live tv online

Televisie in Italië

In Italië behoren de grote televisiestations in wezen tot twee grote bedrijven: Rai en Mediaset. RAI 1 is het belangrijkste nationale tv-kanaal en is de meest populaire, met het grootste aantal kijkers.  RAI 2 biedt vele geïmporteerde Amerikaanse TV-series, sportprogramma's, talentenshows, reality shows en algemeen entertainment. RAI 3 is serieuzer en biedt documentaires, cultuur en het regionale nieuws. 

Naast de grote drie, biedt RAI ook TV-kanalen die minder op de massamarkt zijn gericht. RAI 4 en RAI MOVIE zenden films van hoge kwaliteit uit. Ook vindt u op RAI 5 documentaires, cultuur en klassieke muziek, warbij soms opera rechtstreeks wordt gestreamd vanuit het operagebouw 'La Scala' in Milaan.

De Mediaset-groep bestaat uit verschillende kanalen, zowel gratis en betaalde. RETE4 is een kanaal gewijd aan de populaire smaken en een oudere demografische doelgroep. Deze zender vertoont soaps, historische TV-drama's, programma's over geschiedenis en soms filmseizoenen op specifieke thema's, zoals westerns. Soms bieden ze ook live voetbalwedstrijden uit de Europa League.

CHANNEL 5 is een zeer gevarieerd kanaal met quizzen, spelprogramma's en films van allerlei soorten, naast soms live voetbalwedstrijden uit de Champions League. Verder is er ITALIA 1, gericht op kinderen en jonge mensen, met tiener TV-series, cartoons, entertainmentprogramma's en films.

Mediaset Premium biedt via betaal-tv films en exclusieve sportuitzendingen, zoals voetbalwedstrijden uit de Serie A. Een andere betaal-TV-optie is SKY, dat films en sport uitzendt, zoals MotoGP- en Formule1-races. Alle betaal-TV-zenders zijn voor abonnees beschikbaar via online streaming.

Nieuws, sport, kinderen en films

RAI News 24 en Sky TG 24 bieden continu nieuws in een live streaming opzet. Voor kleuters zijn de meest passende kanalen RAI GULP en RAI YOYP. Voor oudere kinderen is er CARTOON NETWORK.

In Italië is de kwestie van sportuitzendingen vrij complex: SKY heeft de exclusieve rechten voor de MotoGP en Formule1 en is met Mediaset Premium in een gevecht verwikkeld om de uitzendrechten van het Serie A-voetbal. 

Italiaanse tv-kanalen om gratis online te bekijken. Bekijk gratis live televisie uit Italië. Gratis online Italiaanse tv-zenders. Volg het beste van de Italiaanse tv online en geniet van online live streaming rechtstreeks naar je pc, smartphone of tablet. Blijf op de hoogte van al het nieuws en gebeurtenissen uit Italië, inclusief sport, voetbal en de nieuwste series en entertainmentprogramma's. Italiaanse tv is gratis en veel programma's zijn beschikbaar om online te kijken. Volg de Italiaanse tv via kijkdirect.nl en geniet van live streaming tv rechtstreeks uit Italië en van video on demand.

Rai en Mediaset live

Tot de Italiaanse tv-zenders behoren Rai1 - het hoofdkanaal van Radiotelevisione Italiana, evenals de Mediaset kanalen. Hoewel deze laatste niet alle in livestream vorm aanbieden. Bekijk het doorlopende nieuws via Rai News 24. Kijk Diretta TV, Snack Tv en meer.

Tags:
Italiaanse tv online, Italië tv, live stream, kijk online, Italiano, TV Italiana, tv gemist, kijk Italiaanse tv, gratis Italiaanse televisie, voetbal, Tv uit Italie, kijk gratis naar italiaanse tv kanalen: Rai Uno, Rai Due, Video Mediaset, Sportmediaset, Sky TG24, TG2, RTL 102.5, Rai Sport